Poštar lahko z video zvoncem pozvoni tudi dvakrat

Poštar lahko z video zvoncem pozvoni tudi dvakrat

22.01.2021

Vas zanima, kdo je pred vašimi vhodnimi vrati? Časi, ko ste morali pogledati skozi kukalo, so nepreklicno mimo. S pomočjo video zvonca boste v vsakem trenutku videli, kdo je pred vhodnimi vrati.

Video zvonec URDB1 WIFI z zaznavo gibanja omogoča, da ste o obiskovalcih pred vhodnimi vrati seznanjeni tako podnevi kot ponoči. Ko nekdo pozvoni ali je pred vhodnimi vrati zaznano gibanje, lahko s pomočjo brezplačne aplikacije vidite osebo in se z njo tudi pogovorite. V video zvonec vgrajena kamera z ločljivostjo 2 milijona pik nudi sliko v kakovosti HD, dvosmerna komunikacija pa poteka s pomočjo kakovostnega mikrofona in zvočnika, ki bosta omogočila razločen pogovor.

Vgrajena visokokakovostna kamera poskrbi za jasno sliko tudi ponoči, saj samodejno preklaplja med dnevnim in nočnim režimom delovanja ter omogoča, da obiskovalca vidite tudi v popolni temi. Detektor gibanja lahko poljubno nastavite, o premikanju ali zvonjenju pa boste nemudoma obveščeni prek mobilne aplikacije.

Video zvonec URDB1 WIFI z zaznavo gibanja je v Sloveniji že naprodaj pri pooblaščenem zastopniku, podjetju Mobicom d.o.o. iz Trzina.

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.