Nova serija central FIRECLASS FC700

Nova serija central FIRECLASS FC700

21.01.2020

Johnson Controls z veseljem napoveduje novo paleto central za odkrivanje požara FireClass FC700. Paleta požarnih central FireClass FC700 zagotavlja veliko mero fleksibilnosti glede konfiguracije strojne opreme, prilagodljivosti in nabora funkcij.
Sistem je mogoče prilagoditi posebnim potrebam in ga je mogoče razširiti, ko se zahteve spremenijo. Oddaljena povezljivost in povratna združljivost omogočata dolgoročno naložbo z znižanjem stroškov.
Praktičnosti, kot sta postavitev zgradbe ali število alarmnih naprav, pogosto narekujejo uporabno velikost zaznavne zanke in lahko povzročijo neizkoriščeno zmogljivost ali potrebo po dodatni strojni opremi. Za optimizacijo zmogljivosti zanke ponuja FireClass sistemsko rešitev. Vsako naslovno zanko lahko povežete kot eno zanko velike moči (HP) ali dve zanki skupne moči (SP). To daje oblikovalcu sistema prožnost pri razporeditvi vse razpoložljive moči in 250 naslovov v zanko HP ali za delitev virov na dve zanki SP. Ta raven optimizacije lahko znatno zmanjša skupne nameščene stroške sistema.

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.