Vaši senzorji še delajo tako kot morajo?

Vaši senzorji še delajo tako kot morajo?

22.10.2019

Protivlomni sistem v svoji hiši, stanovanju ali poslovnem prostoru ste montirali zato, da vam dobro služi. Ter da je zelo natančen, vesten, ne moti z lažnimi alarmi in da je vedno pripravljen na pravo akcijo. V Sloveniji je montiranih več kot 10.000 alarmnih sistemov in več kot 120.000 alarmnih senzorjev kanadskega podjetja DSC. Lastniki pa pogosto pozabijo, da tudi najboljši čuvaj od časa do časa potrebuje kakšnega supervizorja. Takšnega, ki ga vsake toliko časa poboža, pozdravi in preveri, če so vsi njegovi čuti še dovolj izostreni oziroma če sploh (še) delujejo.

Treba je vedeti, da imajo infrardeči senzorji premika, ki danes nadzorujejo skoraj 90 % vseh notranjih prostorov varovanih objektov, življenjsko dobo do 8 let. V tem času je poleg rednih pregledov delovanja potrebna še preventivna zamenjava z novimi, ki bodo nato spet zanesljivo opravljali svoje poslanstvo naslednjih osem let. Pri načrtovanju zamenjave priporočamo, da ponovno preverite zasnovo celotnega protivlomnega sistema in ga po potrebi nadgradite še s kakšnim dodatnim žičnim ali brez-žičnim senzorjem ali celo z video nadzornim sistemom. Danes pa je trend še vgradnja protipožarnih sistemov.

Če ste pred leti za svoj protivlomni sistem izbrali znamko DSC ste lahko dvakratno srečni. Z dodatnim bonusom. Prvič - uporabljate najbolj natančen in zanesljiv alarmni sistem na svetu. Ne verjamete? Ob naslednjem obisku vaše banke ali kakšnega od pomembnejših vladnih ustanov preverite, katero varovalno tehnično opremo uporabljajo, pa vam bo vse jasno.

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.