ZAČELI SMO S PRAKTIČNIM IZOBRAŽEVANJEM NA SREDNJI STROJNI IN KEMIJSKI ŠOLI V LJUBLJANI

ZAČELI SMO S PRAKTIČNIM IZOBRAŽEVANJEM NA SREDNJI STROJNI IN KEMIJSKI ŠOLI V LJUBLJANI

19.11.2014

Pravijo, da je potrebno znanje deliti oz. da kdor ni sposoben razložiti še tako napredne tehnologije pet letnemu otroku, verjetno samo prikriva svoje neznanje. Na Srednji strojni in kemijski šoli na Aškerčevi v Ljubljani imajo program izobraževanja tehnik varovanja in z 11.11. smo pričeli s praktičnim izobraževanjem. Tehnik varovanja je nov program srednjega strokovnega izobraževanja, ki je nastal na osnovi izhodišč in programov na nacionalni ravni in na osnovi mednarodnih primerjav izobraževalnih programov v Nemčiji, na Finskem in Nizozemski. Glede na to, da je znotraj izobraževalnega programa tudi praktično izobraževanje, smo se odločili, da priskočimo na pomoč. Učilnico smo opremili z 12 delovnimi panoji, na katerih bodo lahko dijaki dodobra spoznali DSC alarmne sisteme – od samaga začetka, pravilnega povezovanja posameznih elementov do programiranja sistema in predaje sistema uporabniku – skratka, praktični del, ki je nujen za vsakega tehnika varovanja. Končni rezultat izobraževanja bo ta, da bo vsak dijak sposoben samostojno povezati, programirati in predati DSC alarmni sistem uporabniku.

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.