SE NAM OBETA NAJVEČJI PREVZEM V VIDEO INDUSTRIJI?

SE NAM OBETA NAJVEČJI PREVZEM V VIDEO INDUSTRIJI?

11.02.2015

Samo 8 mesecev po nakupu podjetja Milestone se Canon pripravljan na nov prevzem - tokrat podjetja Axis, ki velja za pionirja na področju IP video nadzora. Ponujena vrednost - 2.8 milijarde $ predstavlja največji prevzem na področju proizvajalcev video-nadzornih sistemov. V pretekllosti se je veliko govorilo o problemih podjetja Axis, predvsem previsoke cene in premajhna rast prodaje in Canon bo očitno izkoristil priložnost, saj je njihova paleta IP kamer siromašna in z nakupom Axis lahko postanejo eden največjih igralcev na področju video nadzornih sistemov.

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.