Kako zaščiti sebe in našo nepremičnino

Kako zaščiti sebe in našo nepremičnino

11.11.2021

Kot ugotavljajo policisti, je alarmna naprava tista, ki vlomilce odvrača najučinkoviteje, a opozarjajo, da mora biti alarmna naprava vgrajena s strani podjetij, ki imajo od Ministrstva za notranje zadeve pridobljeno LICENCO ZA IZVAJANJE SISTEMOV TEHNIČNEGA VAROVANJA. Vgrajuje naj se oprema, ki ima certifikat ustreznosti.                                       Storilci v objekt običajno vlomijo z zadnje strani, kjer so balkonska vrata. Zato vsaj na balkonskih vratih in kletnih oknih svetujemo izvajanje dodatnih ukrepov za varovanje lastnine, kot je na primer varovanje z magnetnimi stikali, ki se aktivirajo ob tresljajih ali vlomu in tako odženejo storilce. Varovati je treba vse vstope v objekt ter prostore, ki so za nas še posebej pomembni. Vlom zaznavamo z različnimi tipali (prostorska, kontaktna, vibracijska tipala), ključna pri tem pa je pravilna postavitev. Ne smemo pozabiti na požarno varnost, kjer je ključno zgodnje zaznavanje požara. Z različnimi požarnimi senzorji , pravilno postavitvijo in izbiro senzorjev preprečimo najhujše. Današnji sodobni varnostni sistemi so raznovrstni in ustrezajo vsem potrebam.

V podjetju Mobicom d.o.o. vam bomo z veseljem svetovali pri pravi izbiri opreme tehničnega varovanja, tehniki pa vam bodo profesionalno namestili varnostne sisteme.

Bodite korak pred vlomilci, zaščitite se in vgradite protivlomni sistem čimprej!

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.