HUMAN BODY DETECTION

HUMAN BODY DETECTION

13.10.2021

Snemanje s pomočjo detekcije gibanje je zgodovina, saj funkcija deluje v primeru premika človeka, avtomobila, živali, migetanja listov rastlin, premikanja sence, snega, dežja, mrčesa, megle... Vse to nam polni polni disk z nepomembnimi posnetki, hkrati pa nam otežuje pregled dogodkov. Zaradi teh pogojev proženj funkcija detekcije gibanja ni smiselna, da jo uporabimo za napredne funkcije sproženja alarmov in pošiljanja sporočil, kar je v današnjem času zahteva vsakega kupca.
Human body detection je umetna inteligenca, vgrajena v kamero, in omogoča zaznavanje človeške silhuete. Je nov in zelo učinkovit način zaznavanja gibanja oseb v varovanem območju in zapisovanja ter pošiljanja alarmnih dogodkov, brez lažnih proženj in brez nepomembnih posnetkov.
Z najnovejšimi tipi kamer in NVR snemalnikov proizvajalca UNIVIEW boste imeli daljši arhiv, snemanje samo ob detekciji človeškega telesa, predvsem pa, kar je najbolj pomembno, opozorila samo v primeru zaznave človeka na varovanem območju.

Glavne značilnosti in prednosti funkcije Human body detection:
 Zmanjšanje lažnih proženj snemanja
 Točnost alarmnih dogodkov
 Daljše trajanje arhiva
 Lažji pregled arhiva
 Ne zaznavanje živali, mrčesa, vremenskih vplivov...
 Prejemanje alarmnih sporočil brez lažnih proženj
 Možnost zaznave do štiri človeških teles hkrati

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.