Uniview varnostna kamera, ki zna preprečiti neželene dogodke

Uniview varnostna kamera, ki zna preprečiti neželene dogodke

24.12.2020

Videonadzorna kamera Uniview IPC672LR-AX4DUPKC je ponuja napredne rešitve, ki lahko aktivno varujejo objekte in področja.

Kamera Uniview IPC672LR-AX4DUPKC ponuja aktivno zaznavanje oseb in je primerna tako za stanovanjske in poslovne objekte. Možnost predvajanja govornega sporočila in vgrajena sirena lahko odženeta potencialnega nepridiprava še pred vstopom v objekt. Ker je kamera odporna na vremenske vplive in zaščitena proti vdorom prahu ali vode je primerna tudi za montažo na prostem.

Kamera Uniview IPC672LR-AX4DUPKC omogoča tudi samodejno sledenje zaznanim ljudem, tudi če se ti začasno umaknejo iz njenega vidnega polja. Kamera se namreč ob zaznavi vsiljivca samodejno premika in nagiba, in mu sledi. Tudi ponoči, saj kamera, ko zaide sonce ali ugasnejo luči, vklopi lastne infrardeče LED-diode. Ta človeku nevidna osvetlitev omogoča, da kamera še naprej deluje in snema video posnetke 24 ur na dan, podnevi in ponoči. Obseg infrardeče svetlobe je do 50 m, zato na posnetku ne bomo zamudili ničesar, tudi če se zgodi v popolni temi.

Vse varnostne dogodke lahko uporabnik spremlja preko namenske spletne storitve ali mobilne aplikacije, enostavno pa je povezljiva z vsemi standardiziranimi video nadzornimi sistemi in snemalniki.

Kamera Uniview IPC672LR-AX4DUPKC je v Sloveniji že naprodaj pri pooblaščenem zastopniku, podjetju Mobicom d.o.o. iz Trzina. Priporočena prodajna cena znaša 199 evrov z DDV.


 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.