Pametni video nadzor še nikdar ni bil tako cenovno ugoden

Pametni video nadzor še nikdar ni bil tako cenovno ugoden

10.03.2020

Video nadzor je eno od področij, ki se v zadnjih letih najhitreje razvija in spreminja. Spremljanje žive slike in pregled dogodkov je pri modernih video sistemih že zgodovina.

S pomočjo pametne detekcije ljudi in vozil video nadzorni sistem deluje aktivno in takoj opozori na kritične situacije. Le tako kamere dobijo resnično funkcijo in ne le analizo nečesa, kar se je že zgodilo. Prav tako so neodvisne od pozornosti operaterja.

Uvoznik in distributer pametnih kamer Uniview in Avigilon, podjetje Mobicom iz Trzina, je specialist za načrtovanje in izvedbo video-nadzornih projektov za zahtevne in zelo kritične situacije. V ponudbi imajo tudi cenovno ugodne rešitve »naredi-sam« v obliki kompletov.  Komplet IP pametna kamera, snemalnik s trdim diskom že za 239 EUR.

Človeški faktor se je vedno izkazal kot najšibkejši člen sistemov tehničnega varovanja premoženja. Tehnologija zato človeka že prekaša tudi na področju video nadzora.

Mobicom.si  

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.