Glavni varnostnik potrebuje tudi dober vid

Glavni varnostnik potrebuje tudi dober vid

22.10.2019

Video nadzor je verjetno področje, ki se v zadnjih letih najhitreje razvija in spreminja. Spremljanje žive slike in pregled dogodkov je pri modernih video sistemih zgodovina – s pomočjo pametne detekcije ljudi in vozil deluje video nadzorni sistem aktivno in opozarja na kritične situacije takoj. Le tako dobivajo kamere resnično funkcijo in ne samo analizo nečesa, kar se je že zgodilo ali pa so odvisne od pozornosti operaterja. Človeški faktor se je vedno izkazal kot najšibkejši člen sistemov tehničnega varovanja.
Podjetje Mobicom iz Trzina, zastopnik in distributer opreme za tehnično varovanje, požarne sisteme in video nadzor zastopa na slovenskem trgu tudi blagovno znamko UNIVIEW, inovativnega razvijalca in proizvajalca celega spektra elementov za postavitev enostavnih in zelo kompleksnih video-nadzornih sistemov. Da gre resnično za inovativno podjetje z velikim potencialom, nakazuje poteza kitajskega velikana, podjetja Alibaba, ki je investiralo 500 milijonov dolarjev in s tem pridobilo 15 % delež v tem specialistu za video nadzor.


Če bi želeli nadgraditi tudi vaš dom ali poslovni prostor z žičnim video nadzorom lahko v oktobru izbirate med dvema akcijskima kompletoma UNIVIEW EASY in PRIME »Četrta kamera brezplačno«, ki vključujeta mrežni snemalnik, trdi disk in štiri dome kamere s prihrankom do 280 EUR.

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.