NOVA TOUCH SCREEN TIPKOVNICA PTK5507

NOVA TOUCH SCREEN TIPKOVNICA PTK5507

20.08.2012

Popolnoma nov dizajn tipkovnice, zmogljiv in izredno kvaliteten 7'' zaslon na dotik, omogoča uporabniku enostavnejšo uporabo ter popoln nadzor nad stanjem protivlomnega sistema. Tipkovnica izredno kompaktnega dizajna bo na voljo v sredini avgusta, izbirali boste lahko med belo ali srebrno barvo. Z velikim zaslonom in preglednimi ikonami ter vgrajenimi bližnjicami bosta uporaba in upravljanje s sistemom povsem enostavna. Poleg tega omogoča uporabnik tudi prilagoditev osnovnega menija in funkcijo posameznih ikon osnovnega menija. Tipkovnica lahko deluje na katerikoli particiji v sistemu in omogoča popolno upravljanje tudi vseh ostalih particij. Za vse, ki jih bo navdušila oblika nove tipkovnice, pa bo še bolj očaralo dejstvo, da tipkovnica v času mirovanja prikazuje slike, ki jih uporabnik naloži na SD kartico.

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.