SEJEM AMBIENT 2012

SEJEM AMBIENT 2012

27.10.2012

Nakup varnostnega sistem ni preprosta odločitev. V veliko pomoč je strokovno svetovanje in preizkus proizvodov v živo. Zato se bomo letos v sklopu Vile Bravum udeležili sejma Ambient, kje bomo predstavili vse aktualne novosti s področja tehničnega varovanja. Verjetno bo najbolj zanimiva primerjava aktualnih tehnologij video-nadzornih sistemov – analogno, HD-SDI in IP megapixel. Kateri sistem zagotavlja najboljšo sliko, boste lahko preverili na našem razstavnem prostoru. Seveda bomo razstavili tudi vse aktulane novosti proizvajalcev DSC, Atsumi in ostalih. Vljudno vabljeni, izkoristite sejemski popust!

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.