D4 SERIJA ANALOGNIH DIGITALNIH SNEMALNIKOV

D4 SERIJA ANALOGNIH DIGITALNIH SNEMALNIKOV

05.02.2013

Napredna tehnologija na področju video-nadzornih sistemov nam nenehno prinaša nove proizvode. Predstavljamo vam D4 serijo analognih digitalnih snemalnikov, ki je verjetno končna stopnja razvoja na področju analogne tehnologije video nadzora. Modeli ADS-DVR-4100D4, 850D4 in 16100D4 imajo vse, kar je možno na področju analogne tehnologije: snemanje v ločljivosti D1 (704 x 576 točk) – 4 kanalni snemalnik v realnem času 25 slik/sek, dostop do sistem preko pametnih telefonov, vgrajen internetni strežnik, pentaplex funkcija, pametne nastavitve in veliko več.  Za enostavno upravljanje smo poskrbeli za slovenske menije, snemalniki pa pomenijo samo nadgradnjo serij D, D2 in D3, ki jih na slovenskem trgu prodajamo od leta 2008 in so poznani po svoji zanesljivosti in kakovosti, saj so vgrajeni v preko 1700 objektov. Sisteme odlikuje izredno razmerje med kakovostjo in ceno, 4 kanalni snemalnik ADS-DVR-4100D4 je lahko vaš že za 126,00 EUR + ddv (cena ne vključuje trdega diska!). 

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.