MOBICOM BO PRIČARAL NASMEH NA OBRAZE DESETIH OTROK

MOBICOM BO PRIČARAL NASMEH NA OBRAZE DESETIH OTROK

07.01.2014

Veseli december je za nami in spet smo na začetku. Nikoli nisem bil pristaš decemberskega obdarovanja in evforije ob koncu leta - poslovne odnose gojiš celo leto in veliko zaključno rajanje običajno ne prinese efekta. Leto 2013 je bilo za podjetje MOBICOM uspešno - predvsem zaradi naše drugačnosti in nenehnega prizadevanja po boljšem. V veliko veselje mi je, da imamo možnost, da vsaj za teden dni polepšamo življenje desetih otrok, saj smo danes Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste nakazali sredstva, ki jim bodo omogočila nepozabne zimske počitnice v Kranjski gori . Občutek, da lahko pomagaš tistim, ki so tega najbolj potrebni je težko opisati, vem pa, da mi daje dodatno energijo in moč pri vsakodnevnem delu. Trudili se bomo, da bomo uspešni še naprej in priklicali nasmeh na obraze čimveč otrokom, ki te možnosti danes nimajo. Želim vam srečno, zdravo in uspešno leto 2014 ! Rok Bajec, direktor

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.