SEJEM IFSEC LONDON - NAJVEČJI EVROPSKI SEJEM VAROVANJA

SEJEM IFSEC LONDON - NAJVEČJI EVROPSKI SEJEM VAROVANJA

16.06.2014

Danes je svoja vrata odprl sejem Ifsec, dogodek, ki se ga udeležijo vsi, ki na svetu nekaj pomenijo na področju tehničnega varovanja. Letos v Londonu, Excel, ki omogoča precej boljšo predstavitev kot Birmingham. Ogromno razstavljalcev, ogromno proizvodov, pa vendar - velike korporacijo ohranjajo in krepijo svoj delež, s prevzemi in nakupi, tudi letos ima največji razstavni prostor Tyco, agresivnost in prodornost kitajskih proizvajalcev je presenetljiva, dobivajo tržni delež, ki so ga prej obvladovala korejska in tajvanska podjetja. Še vedno odmeva novica o tem, da je Canon kupil/prevzel Milestone, podobne prevzeme lahko pričakujemo tudi v bodoče. Precej novih proizvodov, vse se počasi premika v oblak in web aplikacije. Seveda bomo vse aktualne novosti in rešitve v prihodnjih mesecih predstavili znotraj naših prodajnih programov.

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.